Kenniscentrum

Samen aan de slag om verder te komen

Een succesvolle transitie naar een toekomstbestendig kantoor vraagt om een duidelijke koers, scherpe focus en heldere keuzes. Het ValidVision.KennisCentrum helpt accountants, controllers en CFO’s doelen halen. Met kennis, praktische opleidingen en inspirerende trainingen ondersteunen de beste mensen uit de financiële wereld ook jou. Laten we elkaar opzoeken en samen aan de slag gaan met wat je nodig hebt voor een toekomstbestendige organisatie. Ontdek alvast jouw koers en potentieel met de Maturity Scan.

Leer anders kijken, denken en doen

Workshop Leiderschap in Verandering

Bereid je voor om verandering met vertrouwen, kracht en visie te leiden. In deze tweedaagse workshop draait alles om leiderschap, ondernemerschap en vakmanschap.

Workshop Cultuur in Beweging

Veranderingen zijn spannend. Voor iedereen die bij je werkt. Leer in deze workshop hoe je medewerkers betrekt bij de weg die je inslaat en versterk de samenwerking.

Ontwikkelprogramma Accountant Business Partner

Koerswijzigingen stellen andere eisen aan kennis, vaardigheden én mindset. Met deze 8-daagse leergang is jouw team klaar voor de weg vooruit.

Welkom op 10 juli bij de roundtable ‘Van achteruit naar vooruitkijken’

Sterke ondernemingen laten zich niet leiden door de waan van de dag. Het is nu tijd om vanuit verantwoorden plaats te maken voor vooruitkijken. Keuzes bepalen je toekomst. Maar hoe doe je dat? Schrijf je nu in voor een inspirerende roundtable voor bestuurders en CFO’s.

Kansrijke aanbevelingen voor accountancy

Accountancy is een geweldig vak en accountants zijn belangrijk in het maatschappelijk verkeer. Tegelijk is het beroep nog nooit zo uitdagend geweest. De grote vraag is wat er moet gebeuren om futureproof te zijn. In opdracht van ValidVision en 4you accountancy deden studenten van de Hogeschool Rotterdam kwalitatief onderzoek onder opdrachtgevers van accountantskantoren: waar hebben klanten behoefte aan in de samenwerking met accountants? En hoe kunnen we die wensen concreet en toekomstbestendig invullen? Deze eerste steekproef bevestigde voor een deel wat we uit ervaring al wisten, maar verraste ons ook.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Bel ons op 085 – 077 4300. Je gegevens achterlaten kan ook. Dan nemen we contact met jou op.    keyboard_arrow_up