ValidVision. voor een toekomst gerichte accountantsorganisatie

Hoge efficiëntie verlaagt stress en werkdruk

Behoud van talent door leuk en betekenisvol werk

Waardevol toekomstgericht advies en een hechte samenwerking met je klant

Maak je organisatie klaar voor de toekomst.
Ontdek je bedrijfsprioriteiten!

Een paar belangrijke redenen voor kantoren om aan de slag te gaan met het professionaliseren en automatiseren van hun financiële audit.

  • Efficiënter werken
  • Je klant beter en anders adviseren
  • Uitmuntende auditkwaliteit leveren en winst en plezier uit ondernemerschap vergroten
  • Gebruikmaken van moderne, innovatieve tools om goed personeel aan te trekken en te behouden

Benieuwd hoe jouw kantoor scoort op de tien belangrijkste beleidsaandachtspunten? Vul in de checklist en zie hoe jouw kantoor scoort ten opzichte van de benchmark!

Op basis van de prioriteiten voor jouw kantoor gaan we graag vrijblijvend met je in gesprek over concrete stappen om de innovatiekracht van je organisatie te vergroten. Hierdoor worden de efficiency en kwaliteit van je auditprocessen op korte termijn verhoogd, kun je organisatiedoelstellingen realiseren en het behoud van jong talent te vergroten.

ValidVision, voor een sensationele manier
van werken van audits en klantadvies

Hoge druk, lange dagen, veel saai en repeterend werk en toch nog tekortschieten in de audit en advisering aan de klant. Ben jij ook toe aan een radicaal andere manier van uitvoeren van financiële audits? Met het ValidVision. Platform automatiseer je met één druk op de knop alle werkzaamheden waar geen specifieke kennis voor nodig is. Het platform laat betrokken stakeholders samenwerken, wat het audit- en adviesproces aanzienlijk vereenvoudigt en versnelt.

Efficiënt en datagedreven werken betekent dat je goed onderbouwd kunt adviseren op elk moment dat je klant hierom vraagt.

Je werk als accountant wordt leuker omdat jij je kunt focussen op de vraagstukken waar vakkennis en expertise voor nodig zijn. Met de waterdichte audittrail, zie je elke controle van de toezichthouder met een gerust hart tegemoet.

Klinkt interessant? Maak dan vandaag nog kennis met de mogelijkheden van ValidVision!

Benieuwd hoe jouw kantoor scoort op de tien belangrijkste beleidsaandachtspunten?

Bespaar tijd en verhoog de kwaliteit van financiële audits en advisering met ValidVision

Met het ValidVision.Platform automatiseer je alle werkzaamheden waar geen specifieke kennis voor nodig is. Bovendien is het importeren en controleren van financiële data volledig geautomatiseerd. Het platform laat betrokken stakeholders samenwerken, wat het audit- en adviesproces aanzienlijk vereenvoudigt en versnelt.

De eerste stap om met het ValidVision.Platform aan de slag te gaan, is het inlezen van de financiële data. Het platform zorgt hierbij voor een veilige invoer en voert een eerste datacontrole uit. Het maakt hierbij niet uit van welke financiële software je klanten gebruikmaken. Knelpunten en problemen komen vanzelf uit de geautomatiseerde audit controls naar voren en worden weergegeven in dashboards. Vervolgens hoef je je alleen te concentreren op de gesignaleerde verschillen. Alle stappen van inlezen van de data, de resultaten van de controles en de gemaakte opmerkingen, worden met tijdsnotie vastgelegd en bewaard in de audittrail.

Het ValidVision.Platform voert de controles automatisch en doorlopend voor je uit op alle beschikbare financiële data in plaats van alleen te werken met de voorgeschreven steekproeven. Hierdoor wordt je accountantsoordeel betrouwbaarder en kun jij je meer richten op de interne beheersing en risicoanalyse van een onderneming. Je helpt klanten proactief met het verkrijgen van inzicht waar geld weglekt, bij scenarioplanning en met prestatieverbetering van hun onderneming.

Efficiëntie en kwaliteit

Productiviteitsverhogingen van 30% tot wel 50% en controle en matching van álle financiële data in plaats van het enkel uitvoeren van steekproeven.

Vooruitkijken en grip op bedrijfsvoering

Van rapportageverplichting en verantwoording afleggen naar overzicht, inzicht in afwijkingen, verbanden en actuele, relevante stuurinformatie.

Veilig en vertrouwd

Eenmalig gecontroleerde en zorgvuldig gevalideerde financiële data. Reproduceerbare audittrail geeft vertrouwen bij toezichthouders en overige stakeholders.

Meer weten over ValidVision?

keyboard_arrow_up