Over ons

Over ValidVision

ValidVision is een samenwerking tussen de Hot ITem Groep en 4you accountancy, opgericht door Antoinette Dijkhuizen. Samen bundelen wij de kennis en ervaring op het gebied van data, besturing, accountancy en control. Wij geloven dat voortdurende financiële veiligheid en vertrouwen cruciaal is voor een financieel gezond bedrijfsleven.

Door iedereen binnen het open ecosysteem, waaronder de accountant, de ondernemer, toezichthouders en financiers, toegang te geven tot het ValidVision.Platform wordt kennis en expertise optimaal ingezet. Dit resulteert voor alle stakeholders in betrouwbare, gevalideerde informatie op basis waarvan de juiste beslissingen worden genomen; van control, kostenbeheersing tot en met de creatie van meerwaarde voor de klant en samenleving. Voor een financieel gezond bedrijfsleven.

Het ValidVision Ecosysteem

ValidVision beschikt over een uniek Platform in een open ecosysteem. Het verbindt alle partijen door de informatie en het control framework met elkaar te delen. De ondernemer, de accountant, maar ook de Belastingdienst, financiers en de toezichthouder hebben ieder met hun eigen autorisatie toegang tot de gevalideerde informatie.

Informatiebeveiliging

Het spreekt vanzelf dat we uiterst voorzichtig omgaan met de gegevens van anderen en dat we alle mogelijke maatregelen nemen om ongeautoriseerde toegang tot de data of verlies van informatie te voorkomen. De dienst van ValidVision is dan ook ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle eisen van de code voor informatiebeveiliging. Voor al onze beheergerelateerde werkzaamheden is een ISAE 3402 type II verklaring afgegeven.

Klaar om meer te ontdekken?

Wil je meer weten over de diensten van ValidVision? Bel of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvend adviesgesprek.