Over ValidVision
en het team

Over ValidVision

ValidVision is opgericht door Antoinette Dijkhuizen en een samenwerking tussen de Hot ITem Groep en 4you accountancy. Samen bundelen wij de kennis en ervaring op het gebied van accountancy, datamanagement en data-analyse. Wij geloven dat continu inzicht in gevalideerde data en vertrouwen cruciaal zijn voor een financieel gezond bedrijfsleven.

Door iedereen binnen het open ecosysteem (accountant, ondernemer, toezichthouders en financiers) toegang te geven tot het ValidVision.Platform en ValidVision.Kenniscentrum, zetten we kennis en expertise optimaal in. Dit resulteert voor alle stakeholders in betrouwbare en gevalideerde informatie op basis waarvan de juiste beslissingen worden genomen. Van control en kostenbeheersing tot en met de creatie van meerwaarde voor zowel bedrijven als de samenleving als geheel.

Het team

Antoinette Dijkhuizen

Wim Verweij

Carlos Alonso

Bert Dijkhuizen

Pieter Jan Doets

Arjo Hooimeijer

Kim Broekmeulen

Samenwerken én
samen delen

Het ValidVision Ecosysteem
ValidVision beschikt over een uniek Platform in een open ecosysteem. Het verbindt alle partijen door de informatie en het control framework met elkaar te delen. De ondernemer, de accountant, maar ook de Belastingdienst, financiers en de toezichthouder hebben ieder met hun eigen autorisatie toegang tot de gevalideerde informatie.

Financiële data nu beter beveiligd
Vanzelfsprekend gaan wij uiterst voorzichtig om met de gegevens van anderen en nemen we alle mogelijke maatregelen om ongeautoriseerde toegang tot de data of verlies van informatie te voorkomen. De dienst van ValidVision is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle eisen van de code voor informatiebeveiliging. Voor al onze beheer gerelateerde werkzaamheden is een ISAE 3402 type II verklaring afgegeven.

Efficiëntie en kwaliteit

Productiviteitsverhogingen van 30% tot wel 50% en controle en matching van álle financiële data in plaats van het enkel uitvoeren van steekproeven.

Vooruitkijken en grip op bedrijfsvoering

Van rapportageverplichting en verantwoording afleggen naar overzicht, inzicht in afwijkingen, verbanden en actuele, relevante stuurinformatie.

Veilig en vertrouwd

Eenmalig gecontroleerde en zorgvuldig gevalideerde financiële data. Reproduceerbare audittrail geeft vertrouwen bij toezichthouders en overige stakeholders.

Meer weten over ValidVision?

keyboard_arrow_up