Ontwikkelprogramma Accountant Business Partner

In accountancy zijn medewerkers de belangrijkste schakel tussen klanten en kantoor
Dat zal niet veranderen. Toch stellen koerswijzigingen en nieuwe klantvragen wel andere eisen aan kennis, vaardigheden én mindset. Na de leergang Account Business Partner is iedereen vol zelfvertrouwen klaar voor de nieuwe weg vooruit.

Laat je team stralen en stap voor stap groeien
Als je de bakens verzet, moet je team zich als het ware ook opnieuw uitvinden. De Accountant Business Partner is vooral een toekomstgerichte adviseur. Een professional met stevig financieel bedrijfskundig inzicht die het management ondersteunt bij alles wat over financiën gaan. Een deskundige, vaardige, veerkrachtige en betrokken partner, wiens mening ertoe doet en die met succes bijdraagt aan goed laten functioneren van een klantgerichte organisatie.

Ontdek het beste in jouw team
Met het ontwikkelprogramma Accountant Business Partner ontsluit je het potentieel en talent van je medewerkers. Ten volle. Dat maakt van elke medewerker een waardevolle business partner die jouw organisatie en die van de klant op sterke schouders naar nieuwe hoogte tilt. Al die kennis en vaardigheden stoppen ze niet zomaar in hun achterzak. Het geeft meteen het prettige gevoel van zekerheid in persoonlijk functioneren.

Praktische informatie

  • Speciaal voor: accountants en controleteams
  • Vorm: leergang
  • Duur: 8 dagen (6 dagen vakinhoudelijk, 2,5 dag vaardigheid)
  • Locatie: naar keuze
  • Kosten: € 6.500 (open inschrijving)
    in company op maat vanaf 6 deelnemers (prijs op aanvraag)
  • PE-uren: 60

We peilen bij de start van de leergang de kennis en vaardigheden van deelnemer. Met persoonlijke begeleiding tijdens het programma kunnen we dan meteen de verbeterslagen meten en laten zien.

Open inschrijving of speciaal voor jullie
De Account Business Partner leergang, dat we samen met Improfin Opleiding & Training ontwikkelden, start op verschillende momenten in het jaar. Je kunt medewerkers daarvoor individueel aanmelden. Je kunt er ook voor kiezen om het programma speciaal voor jouw kantoor in te richten. Helemaal toegespitst op jullie nieuwe koers en uitdagingen daarbij.

We verzorgen dit programma in samenwerking met Improfin
Improfin Opleiding & Training heeft een bewezen track-record in integrale organisatieontwikkeling voor bedrijfsvoering, financiële functie en financiële sector.

Interesse?

Bel of mail ons voor meer informatie over het Ontwikkelprogramma Accountant Business Partner. We helpen je graag verder.

Direct inschrijven

Ontwikkelprogramma Accountant Business Partner


    Laat hieronder een bericht voor ons achter

    Kijk verder

    Workshop Leiderschap in Verandering

    Wil je voorop gaan, nog beter leren richting geven en je team sturen?

    Workshop Cultuur in Beweging

    Leer hoe je medewerkers betrekt veranderingen en versterk de samenwerking.

    keyboard_arrow_up