Ontdek je koers en potentieel met Maturity Scans van ValidVision

Stappen zetten met slimme scans
Sla je met je organisatie een nieuwe richting in? Dan is het belangrijk om te weten hoe je er nu voor staat op weg naar een toekomstbestendig kantoor. Misschien zette je al waardevolle stappen en ben je al verder dan je denkt. Met twee slimme scans helpen we je dat achterhalen. Dat kost je niets. Maar zo’n scan laat wel in een oogopslag zien welke stappen nodig zijn om je doelen te bereiken.

Stippel je toekomst en werkveld uit
Welke 10 cruciale stappen zijn nodig om jouw accountantskantoor toekomstbestendig te maken? De Maturity Scan van ValidVision geeft snel zicht op waar je nu staat en laat je de must-do’s en groeikansen zien. Een stevig handvat voor de volgende stap.

Werk aan loyale en enthousiaste klanten
De ValidVision Service Excellence Maturity Scan geeft je meer inzicht in de klantgerichtheid van je organisatie. Met een diepgaande analyse maken we samen de succesfactoren voor tevreden klanten helder. Van strategie, cultuur en innovatie tot de operationele uitvoering.

We verzorgen deze scans in samenwerking met Improfin 
Improfin Opleiding & Training heeft een bewezen track-record in integrale organisatieontwikkeling voor bedrijfsvoering, financiële functie en financiële sector.

Direct aanmelden

Maturity Scan en Service Excellence Maturity Scan


  Laat hieronder een bericht voor ons achter

  Kijk verder

  Workshop Cultuur in Beweging

  Leer hoe je medewerkers betrekt bij veranderingen en versterk de samenwerking.

  Workshop Leiderschap in Verandering

  Met deze 8-daagse leergang is jouw team vol zelfvertrouwen klaar voor de weg vooruit.

  keyboard_arrow_up