ValidVision is dé innovatiepartner van de accountant

Integrale controle met één druk op de knop

Efficiency verbetering

Toename auditkwaliteit op basis van integrale dataset

Risicoreductie door reproduceerbare controlewerkzaamheden

Professionele factbased oordeelsvorming

Groei van accountant naar businesscoach

Administratiepakket en methodiek onafhankelijk

Maak kennis met ValidVision

Ervaar de vernieuwende samenwerking in de financiële keten; meerwaarde voor het werk van de CFO én uitdagender werk voor de accountant.

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je als één van de eersten de voordelen ervaart.

De vernieuwde standaard voor samenwerking in de financiële keten

Voor accountants die frequent audits en compliancy werkzaamheden uitvoeren en die onder hoge tijdsdruk moeten voldoen aan formele audit richtlijnen en kwaliteit criteria is ValidVision een data control platform waarmee zij aanzienlijke efficiencywinsten realiseren op audit werkzaamheden.

Anders dan bij reguliere business intelligence oplossingen of Excel, werkt ValidVision vanuit de integrale – op kwaliteit en volledigheid gecontroleerde – financiële dataset van de klant waardoor de auditkwaliteit sterk verbetert ten opzichte van reguliere ‘steekproef’ gebaseerde audits. Bovendien ontstaat er zo een schat aan data inzetbaar voor bedrijfsbeslissingen en operationele en strategische stuurbaarheid van het bedrijf.

Het ValidVision.Platform

Met het ValidVision.Platform wordt de financiële data van jouw klanten ingelezen in het platform.

Wij zorgen voor een veilige koppeling, voeren een eerste data-kwaliteitscontrole uit en ontzorgen jouw klant in het aansluitingsproces. Wil je meer weten?

Accountant

Als accountant is digitalisering en waardecreatie uit data een belangrijke factor van je werk. Het is inmiddels een voorwaarde voor het bereiken van zakelijk succes geworden. De auditkwaliteit staat als essentieel onderwerp op de agenda van de toezichthouder, terwijl de klanten meer toegevoegde waarde verwachten. Het borgen van de auditkwaliteit vraagt doorlopend om aanpassingen; volstaan steekproeven dan nog wel? Of is het tijd om de stap te maken naar integrale controle met een totaaloverzicht van alle risico’s en issues binnen een onderneming?

Het is nu het moment voor de digitale transitie! Het accountancy vakgebied vraagt om andere inzichten en kennis. Daarnaast brengt het accountancyvak steeds meer verantwoordelijkheden met zich mee en stakeholders stellen steeds vaker hoge eisen aan de kwaliteit van de audit.

Uiteindelijk gaat alles om hetzelfde belang; een financieel gezond bedrijfsleven. Het wordt tijd om over onze eigen grenzen heen te kijken. ValidVision als jouw innovatiepartner ondersteunt je hierbij!

ValidVision brengt jou naar een next level in accountancy; veilig door hoge auditkwaliteit en reproduceerbaar advies, aantrekkelijk voor je klant én zeer innovatief dus ook aantrekkelijk voor jong talent. Met ValidVision beschik je over een uniek Platform in een open ecosysteem. Je klanten, de Belastingdienst, de financiers en de toezichthouders hebben ieder met hun eigen autorisatie en bevoegdheden toegang tot dezelfde gevalideerde informatie en control framework. ValidVision verbindt alle partijen en stimuleert de samenwerking.

Start vandaag met een financieel gezond bedijfsleven