Van vinken naar vonken!

Bedrijven moeten in staat zijn om zich razendsnel aan te passen als gevolg van de externe dynamiek. Dus dat geldt ook voor accountantskantoren. Maar welke kantoren zijn beter en succesvoller in de toekomst? Wat doen zij anders? Hoe word je een Future Ready organisatie?

Hoe word je een Future Ready organisatie?

Drie kenmerken van succesvolle kantoren zijn: zij die weten wie ze zijn, hoe ze werken en hoe ze groeien. De weg naar dat succes vraagt om een gestructureerd stappenplan. Met de 10 stappen aanpak die in samenwerking met Improfin is ontwikkeld, maak je de transformatie van vinken naar vonken voor jouw klanten.

Door het beantwoorden van een 30-tal korte vragen over de tien gebieden van het stappenplan geven wij je inzicht waar de verbeterkansen liggen en welke stappen daar voor nodig zijn.

Binnen vijf minuten weet je als kantoor hoe je de eerste stap kan maken naar een aantrekkelijke organisatie voor je klanten én medewerkers. Na invullen van de scan nemen we contact met je op en ontvang je concrete tips en inspiratie voor vervolgstappen.

Waar staat jouw kantoor?

Meer weten over ValidVision?

keyboard_arrow_up