Onze diensten

ValidVision.Kenniscentrum

Vanuit het ValidVision.Kenniscentrum zijn alle expertises voorhanden om praktische ondersteuning en trainingen te verzorgen. Bij de opleiding en de ondersteuning maken wij gebruik van jouw klantdata en -cases, zodat je nadien snel in staat bent de werkzaamheden zelfstandig voort te zetten.

Inhoudelijke en vakgerichte vragen worden beantwoord door de expert van het Kenniscentrum. Wij beschikken over zowel accountancy als ook data-analyse kennis. Omdat wij meekijken in jouw dossier worden de bevindingen direct vertaald naar waardevol advies, strategie en beleid. Alles met als doel een financieel gezond bedrijfsleven!

Wat levert onze dienstverlening je op?

  • Praktisch toepasbaar door gebruik van eigen dossiers
  • Data-analyse vertalen naar waardevol advies, strategie en beleid
  • Samenwerken vanuit één omgeving
  • Goede aansluiting op de dagelijkse controlepraktijk

Maak kennis en ervaar

Eerst zien dan geloven. Dat kan. Wij laden de recente auditfile en de banktransacties van jouw klant in het ValidVision.Platform en tonen je aan de hand van het dashboard de resultaten. Met ondersteuning van onze accountants van het ValidVision.Kenniscentrum analyseren we de risico’s en zoomen samen met jou in op de achterliggende oorzaken. Op deze wijze geven we inzicht in het gebruiksgemak en leren we je hoe je de bevindingen kan vertalen naar advies- en verbetervoorstellen Alles met als doel om de wendbaarheid en weerbaarheid van de onderneming te verbeteren.

Wil je meer weten over de diensten van ValidVision? Bel of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvend adviesgesprek.